- Bijuteriile clasice nu urmează moda rapidă. Sunt calitative, atemporale și elegante.
- Colierele lungi și stratificate domină cutia de bijuterii boeme.
- Bijuteriile în stil urban sunt creative și se joacă cu culorile.
Se spune că numai o persoană care te cunoaște cu adevărat poate să-ți ofere bijuterii și parfumuri. Alegerea accesoriilor este o chestiune de gust personal și este strâns legată de modul în care te îmbraci. Cele mai multe femei aleg bijuteriile în mod intuitiv, în conformitate cu moda și stilul lor de viață. Dar ce se întâmplă dacă nu sunteți complet sigură de stilul dumneavoastră atunci când alegeți accesorii? Sau trebuie să alegeți o bijuterie drept cadou pentru o persoană dragă? Următorul ghid vă va ajuta: alegerea bijuteriilor în funcție de stil.
Conținutul articolului
Stilul clasic
Stilul clasic înseamnă eleganță, atemporalitate și linii simple, curate. Este dominat de piese de bază perfect adaptate și de culori neutre. Stilul clasic nu urmează tendințele modei. Preferă un farmec simplu și oarecum rafinat.
Bijuterii clasice
În limbajul bijuteriilor, metalele prețioase, colierele delicate cu pandantive, perlele, brățările cu mărgele sau lanțuri sau cerceii cu cercei sunt clasice. Inelele mai puțin deosebite, bijuteriile din cristal și, bineînțeles, ceasurile cu brățară metalică sau curea din piele sunt, de asemenea, în stilul clasic.
Stil boem
Stilul boem sau stilul boho este despre libertate, dezlănțuire și materiale naturale. Sunt permise combinațiile extravagante, suprapunerile, piesele vintage, iar confortul perfect este prioritar.
Bijuterii boeme
Bijuteriile boho sunt libere, pământești și inspirate de natură. Se potrivesc perfect inelele stratificate, brățările sau colierele lungi. Pandantivele și cerceii poartă adesea forme de pene, plante, frunze sau animale. Bijuteriile boeme încorporează combinații de metale, pietre prețioase și cristale de toate culorile, precum și materiale naturale, cum ar fi pielea și lemnul.
Stilul minimalist
Minimalismul ca stil de viață nu înseamnă doar culori de bază și tăieturi simple. Se bazează pe funcționalitate, versatilitate și pe dorința de a scăpa de tot ce este inutil. Este o oglindă critică a societății moderne de consum.
Bijuterii minimaliste
Bijuteriile minimaliste au tendința de a fi simple, simple, perfect combinabile și potrivite pentru orice ocazie. Putem vorbi despre atemporalitate. Minimalismul este reprezentat de un lănțișor din aur sau argint cu un pandantiv simplu, un inel simplu sau cercei rotunzi. Nu uitați că mai puțin înseamnă mai mult în acest caz. Acest lucru este valabil atât pentru podoabă, cât și pentru cantitatea de bijuterii pe care o purtați în același timp. Minimalismul se mulțumește cu o singură piesă subtilă care merge cu totul.
Stilul rock
Rockul este dur, mistic și neadaptat. În același mod, el se reflectă în stilul de modă. Reprezintă o anumită rebeliune, dar și mister și sex-appeal. Este un pic încăpățânat și ciudat. Este caracterizat de piele, metal dur și culoare neagră împletită cu nuanțe îndrăznețe.
Bijuterii rock
Bijuteriile rock sunt tari și cool. Piesele din argint masiv și bijuteriile din oțel chirurgical se potrivesc acestui stil. Se poartă lanțuri groase, brățări și inele dominante îndrăznețe. Atât cerceii, cât și piercing-urile sunt la locul lor. Brățările late din piele cu descărcare de gestiune din metal sunt, de asemenea, grozave.
Stil urban
Este actual, proaspăt, distractiv și creativ. Stilul urban nu se teme de culori, de amestecuri și asortare și integrează cele mai recente tendințe în materie de modă. Are îndrăzneală, dar și cantitatea și doza potrivită de moderație sănătoasă. Este distinctiv, dar nu primordial
Bijuterii în stil urban
Bijuteriile în acest caz sunt la fel de colorate și îndrăznețe ca și garderoba în sine. Se poartă coliere, brățări la modă și cercei de toate culorile. Sunt potrivite mărgelele, dar și combinații de texturi și materiale diferite. Bijuteriile în stil urban sunt creative și pline de imaginație în detalii. Cu toate acestea, ele nu sunt supradecorate, ci mai degrabă caracterizate de linii curate. Nici în acest caz nu merită să exagerezi.